Are you FAST enough?

Vi växer!

Vi är FAST Engineering, en familj som tycker om att umgås och arbeta ihop. Ett gäng som skrattar mycket och har roligt på jobbet.

Vi engageras av utmaningar och letar ständigt efter nya möjligheter att bli ännu lite vassare på det vi gör.

Vi tror på en konsult som är nära sina kunder och sina medarbetare. När deras arbets- och livssituationer förändras, vill vi förändras med dem.

"Det jag gillar bäst med FAST är möjligheterna till utveckling och att få uppleva sann vardagsglädje, varje dag."

Are you FAST enough?

På FAST Engineering är våra värdeord viktiga för oss, för vi har tagit fram dem tillsammans.
Vi vill ha kollegor som känner likadant.

Familjära

Vi på FAST har en stark samhörighet och företaget genomsyras av en familjekänsla. Vi ställer upp för och bryr oss om varandra. Att alla trivs är viktigt för oss. Tycker du att familjen är viktigast? Både familjen hemma och familjen på jobbet.

Vassa

Vi älskar att använda vår kunskap till att utmana gamla tankebanor och hitta nya lösningar. Vi vill alltid ligga i framkant när det kommer till teknik och därför måste vi ständigt utvecklas. Vi ser inga begränsningar, testa oss.

Engagerade

Vi bryr oss om det vi gör och vart det tar våra kunder. Vi engageras av deras målbild. Förändras vår kunds situation, vill vi förändras med dem. Tycker om att skapa relationer med dina kunder och att arbeta i en behovsanpassad verksamhet?

Roliga

På FAST är medarbetaren i fokus. Det är viktigt för oss att hitta på saker tillsammans och umgås även utanför kontorets väggar. Det har skapat en samhörighet hos oss som är helt unik och vi har alltid roligt när vi är tillsammans. Tycker du om att ha roligt med dina kollegor? 

Stämmer det in på dig? Då är du FAST enough!

Ansök idag!